Střešní jednotky

Střešní jednotky
 
  • Obecné charakteristiky

    Střešní jednotky jsou kompaktní zařízení pro úpravu vzduchu, které nezávisle produkují teplý a studený vzduch, aniž by byly vyžadovány kotle nebo chladiče vody. Ochlazený nebo zahřátý vzduch je dodáván do klimatizovaného prostoru - obvykle středně velké nebo velké komerční budovy - buď přímo, nebo prostřednictvím vedení. Účelem střešních jednotek je ve skutečnosti zaručovat hygrometrický komfort pro uživatele řízením teploty, relativní vlhkosti a čistoty vnitřního vzduchu.

     

    Nabídka společnosti CAREL pro aplikace se střešními jednotkami zahrnuje programovatelné řídicí jednotky, které jsou rozšířitelné, pokud se týká vstupů/výstupů, podle složitosti řízené jednotky a kompletní řadu příslušenství, jako jsou například displeje, sondy a volitelné komunikační moduly, které zajišťují spolehlivé a flexibilní řešení širokou řadu potřeb.

    Jednou z charakteristik komerčních budov je vysoká spotřeba energie. Z tohoto důvodu je další skvělou charakteristikou nabídky společnosti Carel nepřetržité technologické inovování při integraci vysoce účinných zařízení, jako například elektronických expanzních ventilů a ovladačů pro bezkomutátorové kompresory s proměnnou rychlostí, základních prvků při dosahování vysoké energetických účinnosti při komerčních aplikacích a minimalizaci dopadu na životní prostředí, do jejích řešení.

     

  • Plus

    • Aplikace „Přístřešky“ má zvláštní charakteristiky, které jsou požadovány v jednotkách klimatizace, a které vyžadují vývoj účelových specifických řídicích jednotek a příslušenství:

    • Optimalizace prostoru: jednotky jsou mimořádně kompaktní.
    • Extrémní podmínky prostředí jako důsledek rozmanitosti míst a proměnlivosti v průběhu roku, je vyžadována robustní konstrukce a přizpůsobitelné provozní podmínky.
    • Spolehlivost (24/7) pro zajištění nepřetržitého provozu, používá se spolehlivá technologie a redundantní systémy s komunikací mezi jednotkami
    • Energeticky úsporná technologie, která šetří energii, jako například volné chlazení
    • Připojení dálkové konektivity k dálkovým systémům se používá pro monitorování provozu prostřednictvím KPI a signalizaci jakýchkoliv alarmů

     

 

Dokumentace

Obchodní
  • Brožury
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    +302239450 Soluzioni integrate per rooftop ITA  01/10/2006 1.0
    +302239451 Integrated solutions for rooftop units ENG  01/10/2006 1.0