Kynárny těsta

Kynárny těsta
 
  • Obecné charakteristiky

    Kvašení a konzervace jsou základní procesy pro udržování a zaručování kvality potravin.
    Jednotka humiSonic zajišťuje řízení vlhkosti v kompaktním řešení s velmi nízkou spotřebou energie. Nastavené body se pohybují podle zpracovávané nebo uložené potraviny v rozsahu relativní vlhkosti 60/95 % s přesností 2 %, zatímco provozní teplota se pohybuje mezi 2 a 35°C.
    Pro tyto aplikace se jednotka humiSonic dodává s filtrem s velikostí ok 50 μm, který lze proplachovat tekoucí vodou, což zaručuje bezpečnost produktu zabráněním v kontaktu mezi vodou a prachem přítomným ve vzduchu. V pekárnách je zabráněno dokonce i ve vstupu mouky do systému.
    Hygiena je navíc zaručena promývacími cykly, které jednotka humiSonic aktivuje automaticky v intervalech definovaných na základě prostředí a zpracovávané potraviny, a to dokonce i v pohotovostním režimu.