c.suite

c.suite
  • Obecné charakteristiky

    Nová sada programů pro regulátory řady c.pCO.

    Kompletně vylepšená ve srovnání s 1tool, navržená jako sada nezávislých modulů, každý pro určitý stupeň vývoje aplikace.

    c.suite umožňuje společnou práci týmu profesionálů s různými znalostmi na jednom projektu, tím se zvyšuje výkonnost každého člena týmu. Aplikace je vyvíjena v na sobě nezávislých celcích příslušnými odborníky, každý z nich pracuje s jiným softwarovým nástrojem.

     

    modul c.strategy

    Umožňuje vytváření algoritmu aplikace. Je zajištěna naprostá nezávislost algoritmu regulace na hardware a zařízeních v síti. Podporuje standard IEC 61131 (ST, FBD, SFC, Ladder) a 32 bitové datové typy včetně reálných čísel (plovoucí čárka). Obsahuje funkci “Debug on target” což umožňuje ladit algoritmus v reálném čase za běhu regulátoru (přes USB nebo Ethernet připojení).

     

    modul c.mask

    Vývojář rozhraní pracuje v prostředí určeném pouze k vytváření uživatelského rozhraní. Prostředí c.mask může být propojeno s projektem v c.strategy, takže každá změna v algoritmu je okamžitě k dispozici vývojáři rozhraní.

     

    modul c.design

    V tomto modulu se konfiguruje typ a velikost regulátoru, obsazení vstupů/výstupů, komunikační protokoly, defaultní parametry a záznam dat v regulátoru. Pro každý projekt může být uloženo a posléze nahráno do regulátoru více konfigurací.

     

    modul c.factory

    Zcela nový nástroj vytvořený pro výrobce. Používá se k programování regulátorů ve výrobě, nahrání aplikace a správné konfiguraci jednotky při montáži. Modul je navržený s ohledem na integraci do automatizovaných IT procesů použitých ve výrobě a může být ovládán příkazovým řádkem a lze jej přidružit ke čtečce čárového kódu.

 

Dokumentace

Obchodní

  • Brožury
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +3000224FR
     
    Popis Educational - Programme de formation CAREL pour une utilisation optimale des technologies et des systèmes dans les applications HVAC/R
     
    Jazyk FRE 
     
    Datum 15/12/2023
     
    Verze 2.0
     
    Kód +3000098EN
     
    Popis C.PCO SISTEMA
     
    Jazyk ENG 
     
    Datum 01/04/2016
     
    Verze 2.0
     
  • Other related documentation
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +3000224IT
     
    Popis Educational - Programma corsi di formazione CAREL per utilizzare nel modo migliore tecnologie e sistemi delle applicazioni HVAC/R
     
    Jazyk ITA 
     
    Datum 13/03/2024
     
    Verze 2.1
     
    Kód +3000224EN
     
    Popis Educational - MakeCAREL’s program of training courses to make the best use of HVAC/R application technologies and systems
     
    Jazyk ENG 
     
    Datum 13/03/2024
     
    Verze 2.1
     
    Kód +800004030
     
    Popis Soluzioni per Unità Trattamento Aria: Tecnologia e competenza per la qualità dell’aria e il risparmio energetico
     
    Jazyk ITA 
     
    Datum 05/04/2023
     
    Verze 1.2
     
    Kód +800004031
     
    Popis Solutions for Air Handling Units: Technology and expertise for indoor air quality and energy saving
     
    Jazyk ENG 
     
    Datum 05/04/2023
     
    Verze 1.2
     
    Kód +800004036
     
    Popis Rozwiązania dla central wentylacyjno-klimatyzacyjnych (AHU) - Technologia, doświadczenie i oszczędność energii dla jakości powietrza w pomieszczeniach
     
    Jazyk POL 
     
    Datum 05/04/2023
     
    Verze 1.2