Karta pCOWeb SE

PCO1***WD0
Karta pCOWeb SE
  • Obecné charakteristiky

    Karta pCOWeb se používá k propojení systému pCO Sistema se sítěmi, které používají protokoly HVAC založené na fyzickém standardu Ethernet, jako například BACnet IP, Modbus TCP/IP a SNMP.

    BACnet je komunikační protokol pro automatizaci budovy na základě standardů definovaných americkým sdružením ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers = Americká společnost techniků z oblasti vytápění, chlazení a klimatizace). Tyto standardy následně umožňují výrobcům vyvíjet zařízení BACnet a učinit je navzájem propojitelnými v různých systémech. Implementace těchto standardů se ověřuje v laboratořích BTL (BACnet Testing Laboratories) provozovaných sdružením BACnet. Karta pCOWeb byla úspěšně testována laboratořemi BTL. Referenční webová stránka: bacnet.org.

    Modbus (modbus.org) je nerozšířeněji používaným protokolem v oblasti HVAC/R, přičemž jeho implementace je velmi jednoduchá ve všech vývojových sestavách a vyznačuje se omezeným používáním zdrojů HW & SW systémů. Referenční webová stránka: Modbus.org.

    SNMP (jednoduchý protokol řízení sítě) je protokol pro sítě IP definované deskou internetové architektury (IAB), aby bylo možné definovat příkazy používané pro výměnu informací mezi různými zařízeními prostřednictvím sítě. Referenční webová stránka: snmplink.org.

    Tato karta se také vyznačuje integrovaným webovým serverem, který obsahuje jak stránky HTML týkající se konkrétní aplikace, tak umožňuje používání prohlížeče pro dálkové řízení systému. Také je poskytována interní záznamová jednotka pro vytváření záznamů (soubor .CSV) skládajících se z 20 proměnných a graf 5 proměnných (soubor .SVG). Tyto soubory jsou přijímány každodenně prostřednictvím e-mailu.
    Aplikaci pCO lze aktualizovat prostřednictvím dálkového připojení v rámci sítě Ethernet.
    Zabudovaný operační systém LINUX umožňuje doplňování aplikací (přídavných modulů) vyvinutých přímo uživateli, aby splňovaly jejich vlastní požadavky.

    Karta pCOWeb je kompatibilní s celou řadou řídicích jednotek pCOSistema, které jsou vybaveny slotem pro karty BMS: Supernode, pCOXs, pCO1, pCO3, pCO5 Compact, pCO5, pCO5+.

 

Dokumentace

Technická

  • Manuály
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +030220966
     
    Popis pCOWeb
     
    Jazyk ENG 
     
    Datum 18/09/2018
     
    Verze 1.2
     
  • Technické listy
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +050003243
     
    Popis PCO1***WD0 - pCOWeb - Scheda di interfaccia Ethernet per pCO* / Ethernet interface board for pCO*
     
    Jazyk ENG  ITA 
     
    Datum 19/06/2018
     
    Verze 1.1
     
    Kód +050003244
     
    Popis PCO1***WD0 - pCOWeb - Carte d’interface Ethernet pour pCO* / Ethernet-Netzwerkkarte für pCO*
     
    Jazyk FRE  GER 
     
    Datum 19/06/2018
     
    Verze 1.1
     

Images

  • High resolution images
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód PH17LPC303-pCOWEB
     
    Popis CAREL pCOWeb SE card - BMS (Building Management System) - Connectivity
     
    Jazyk ALL 
     
    Datum 17/03/2022
     
    Verze R.0