powercold

CLDRMS*
powercold
  • Obecné charakteristiky

    Toto je široká řada řešení pro trojfázové studené místnosti. Vysoce výkonné elektrické ohřívače lze ovládat pro provádění rozmrazování. Řízení studené místnosti se provádí pomocí zcela nové řady ir33+ nebo dobře známé řady MPXPRO. Použití je vhodné jak pro samostatné místnosti, tak pro místnosti s kompresorovými sestavami (maloobchod). Panely CLDRMS* pro aplikace studených místností jsou uloženy uvnitř vysoce robustní skříně ze skelného laminátu (třída odolnosti vůči nárazům IK 09), která zajišťuje krytí IP65 a je vybavena demontovatelnými průhlednými tónovanými dveřmi, které jsou připraveny na možnost zamykání. Inovativní systém závěsů umožňuje také otevření dveří tak, že jsou vyrovnány se zdí, čímž se brání v oddělení a prasknutí v případě náhodného nárazu. Konečná estetická úprava je dokonalá, barva je RAL7035, skříň má certifikace IMQ CEI 23-48/-23/49, IMQ EN 62208 v souladu s IECEE CB SCHEME IEC 60670-24. Vnější otevírání dveří také umožňuje přístup zpředu k ochranám kompresoru, ohřívačům pro rozmrazování a pomocnému okruhu prostřednictvím spínačů přetížení a jističů. Hlavní vypínač na elektrickém panelu je otočného typu s žlutočervenou rukojetí a bočním ovládáním. K dispozici jsou různé technické kombinace pro každou aplikaci, proto lze požadovat i kombinaci charakteristik, která se liší od těch, které se nabízejí v katalogu:

    • s originálním pláštěm nebo s otvory a/nebo kabelovými průchodkami pro usnadnění instalace;
    • s elektromechanickými zařízeními, která umožňují řízení dalších typů a velikostí jednotek;
    • s modelem ir33+ nebo preferovaným příslušenstvím.

    Přiložené schéma zapojení v jazyce uživatele také doporučuje způsob zapojení, jestliže aplikace vyžaduje odčerpávání. Panely CLDRMS* jsou proto vysoce efektivním a vysoce všestranným řešením při řízení trojfázových studených místností.

 

Dokumentace

Technická

  • Manuály
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +030221141
     
    Popis Quadro elettrico / Electrical panel / Tableau électrique / Manuale di istruzioni per l’installazione, uso e manutenzione / Installation user & maintenance manual / Manuel d’instructions pour l’installation, l’utilisation et l’entretien
     
    Jazyk ENG  FRE  ITA 
     
    Datum 08/03/2024
     
    Verze 1.1
     

Images

  • High resolution images
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód PH13LQU305-ir33-plus-panel
     
    Popis CAREL powercold - Electrical panel for cold rooms - Powersolution
     
    Jazyk ALL 
     
    Datum 17/03/2022
     
    Verze R.0