PlantVisor

PVSTD*
PlantVisor
  • Obecné charakteristiky

    PlantVisor Enhanced je software pro monitorování a dálkovou údržbu pro systémy chlazení a klimatizace řízené přístroji CAREL. PlantVisor Enhanced je k dispozici v místní verzi Local (včetně převodníku PC-Gate) pro počítače připojené k přístrojům a v dálkové verzi Remote pro centralizované řízení alarmů. PlantVisor lze díky zabudovanému webovému serveru používat na řadě PC připojených k síti TCP/IP. Tímto způsobem mohou být informace sdíleny řadou uživatelů současně. Přístup k datům je chráněn různými úrovněmi hesla. Pomocí softwaru PlantVisor lze k sériové síti RS485 připojit až 200 přístrojů CAREL.

    Mezi funkce PlantVisor patří:

    • centralizované řízení regulačních parametrů pro vitríny, studené místnosti, kompresorové místnosti, chladírenské komory, klimatizační zařízení a zvlhčovače na PC jak pro zobrazování, tak úpravy;
    • plánování opatření, která mají být provedena v případě alarmů a podle nastavených časových pásem;
    • zaznamenávání hodnot teploty, vlhkosti a tlaku a jakýchkoliv alarmů v souladu se směrnicemi EU pro následné zobrazení nebo tisk;
    • přijímání řešení dodatečné instalace pomocí nových modulů sběru dat.

    Software PlantVisor Enhanced Local řídí tradiční modemy a modely GSM pro odesílání faxů, SMS zpráv a pro dálkový přístup pomocí PlantVisor Remote nebo Microsoft® Internet Explorer.

    PlantVisor Enhanced Remote může komunikovat s následujícími systémy: PlantVisor Enhanced Local; PlantWatch; řídicími jednotkami pCO sistema s deskami modemů; bránami Gateway. Také dokáže stahovat data z PlantWatch reagovat na sebe navzájem s přístroji, ke kterým je připojen.

 

Dokumentace

Technická

  • Manuály
    Kód Popis Jazyk Datum * Verze
    Kód +030220450
     
    Popis Floating Suction Pressure User manual
     
    Jazyk ITA 
     
    Datum 29/05/2006
     
    Verze 1.1